• Register makelaars- Taxateurs

  • Register makelaars- Taxateurs

Woning verkopen

Snel uw woning verkopen, zodat u bij aankoop van een nieuwe woning niet met dubbele lasten blijft zitten, wij helpen u graag verder.

Met de juiste makelaar die de potentiële koper enthousiast maakt, maak u zeker in deze tijd goede kans uw woning succesvol te verkopen. Met enkele tips komt u al een heel eind:

  • Veiligheid - Zorg dat losse leuningen, bedrading, tapijtranden ten tijde van bezichtiging vastzitten
  • Zorg dat de woning goed verlicht is - laat gordijnen open, zonnescherm omhoog, lichten aan bij een avondbezichtiging
  • Persoonlijk - iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen, geef een koper niet het gevoel dat hij bij jou thuis komt kijken. Foto’s even opbergen, persoonlijke spullen niet in zicht, hij of zij moet zijn eigen wensen en mogelijkheden kunnen zien
  • Opgeruimd staat netjes - Zorg ten alle tijden voor een opgeruimd en fris huis!

Naast deze handige tips, zullen wij u bij de verkoop van uw woning altijd persoonlijk advies geven, passend bij de woning, zodat deze een snelle verkoop bespoedigt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Vul ons contactformulier in, of vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Nieuwe rekentool maakt doorgang bouwprojecten mogelijk
Sat, 14 Sep 2019 12:49:08 +0200

Er is weer hoop dat sommige bouwprojecten die getroffen zijn door de stikstofuitspraak wel weer kunnen worden uitgevoerd dankzij een nieuwe rekentool die vanaf aankomende maandag 16 september zal worden geïntroduceerd.
‘Dwangmaatregelen nodig om jaarlijks 75.000 woningen te bouwen’
Fri, 13 Sep 2019 13:13:50 +0200

Er is meer dwang nodig om provincies en gemeenten te bewegen om jaarlijks 75.000 nieuwe woningen te laten bouwen. Daarvoor pleit Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland in het FD.
Prime Pitch koopt 205 appartementen in Apeldoorn en Zaandam
Fri, 13 Sep 2019 12:00:03 +0200

De Amersfoortse assetmanager Prime Pitch Asset Management heeft de aankoop afgerond van 205 woonappartementen in Apeldoorn en Zaandam. Verkopende partij is onder andere een woningfonds van Annexum.
Online bieden op elke makelaarssite via nieuw initiatief Clickbid
Fri, 13 Sep 2019 11:53:18 +0200

Met een online biedingstool op makelaarswebsites wil proptech bedrijf Clickbid een einde maken aan de ‘onoverzichtelijkheid in de woningmarkt’.

Enschede - Losser
Dinkelland

Borne - Haaksbergen
Hof van Twente

Almelo - Hengelo