• Register makelaars- Taxateurs

  • Register makelaars- Taxateurs

Aankoopbegeleiding

Deskundigheid en marktkennis zijn sleutelwoorden voor uw eigen erkende aankoopmakelaar.

Een woning aankopen wordt vaak onderschat en niet alleen als het gaat om inzicht en kennis over de staat van de woning. Een aankoopmakelaar weet waar hij over praat, hoe de markt ligt op dat moment en zal daardoor altijd een betere onderhandelingspositie hebben dan uzelf als potentieel koper. Er wordt u veel werk uit handen genomen en het belangrijkste voor uw als consument: “een aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd weer terug”!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Vul ons contactformulier in, of vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Nettowinst BAM gedrukt door afwaarderingen en pensioenlast
Wed, 20 Feb 2019 07:54:32 +0100

BAM Groep heeft ondanks de kostbare problemen met de zeesluis in IJmuiden een redelijk resultaat geboekt over 2018. De nettowinst kwam uit op €23,8 miljoen bij een met 10% gestegen omzet tot €7,2 miljard. Het concern voerde een opvallende boekhoudkundige aanpassing door.
Nieuwe directie bij architectenbureau KOW
Wed, 20 Feb 2019 10:00:35 +0100

Architectenbureau KOW, met vestigingen in Den Haag en Eindhoven, is 2019 begonnen met een nieuwe directie. Hans Kuiper heeft als grondlegger van het bureau afscheid genomen. René Buur, Roel Jansen, Pieter Sitsen en Sebastiaan Jansen vormen de nieuwe directie. 
Marktwaardering bij corporaties: het blijft sukkelen
Wed, 20 Feb 2019 09:56:04 +0100

Het is wonderlijk dat corporaties al vier jaar bezig zijn met een waarderingsmodel waarmee ruim €100 miljard aan balanswaarde is ontstaan en dat dit nog niet heeft geresulteerd in een uitontwikkeld model waarmee ze op fatsoenlijke wijze hun investeringen kunnen doorrekenen. Lees er meer over in deze blog van Corporatiekracht.
Vacaturebank VJ helpt u bij het vinden van geschikt personeel
Wed, 20 Feb 2019 09:44:34 +0100

De vastgoedsector beleeft hoogtijdagen en dat zie je terug in een krapte op de arbeidsmarkt. De vraag naar goed personeel neemt steeds meer toe, dus plaats nu uw vacature op Vastgoedjournaal.nl om in contact te komen met de beste vastgoed- en bouwprofessionals. 

Enschede - Losser
Dinkelland

Borne - Haaksbergen
Hof van Twente

Almelo - Hengelo