• Register makelaars- Taxateurs

  • Register makelaars- Taxateurs

Aankoopbegeleiding

Deskundigheid en marktkennis zijn sleutelwoorden voor uw eigen erkende aankoopmakelaar.

Een woning aankopen wordt vaak onderschat en niet alleen als het gaat om inzicht en kennis over de staat van de woning. Een aankoopmakelaar weet waar hij over praat, hoe de markt ligt op dat moment en zal daardoor altijd een betere onderhandelingspositie hebben dan uzelf als potentieel koper. Er wordt u veel werk uit handen genomen en het belangrijkste voor uw als consument: “een aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd weer terug”!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Vul ons contactformulier in, of vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Patrizia: ‘Huurverlengingen high street locaties gaan soms moeizamer’
Wed, 26 Jun 2019 16:35:33 +0200

Patrizia is in Nederland bekend geworden als grote woningbelegger, maar heeft inmiddels ook commercieel vastgoed in portefeuille, waaronder retail. Maar is retail nog wel zo’n veilige belegging? VJ sprak uitgebreid met senior managing director Peter Helfrich, Regional Head North-West Europe. 
Nieuw online kantorenplatform ziet conversiegraad boven verwachting uitstijgen
Wed, 26 Jun 2019 16:35:08 +0200

De vier grootste lokale makelaarskantoren van Nederland zijn sinds kort gestart met het online kantorenplatform Deskfinder. VJ sprak hierover met marketing-directeur Bastiaan Braams en een reactie van Thomas van der Heijden, eigenaar van DRS Makelaars.
Onno Hoes volgt Jaarsma op als voorzitter NVM
Wed, 26 Jun 2019 14:21:16 +0200

Onno Hoes is per 1 augustus 2019 de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs (NVM). Hoes volgt Ger Jaarsma op, die van april 2016 tot eind juli 2019 voorzitter is.
Voormalige scholenlocatie nieuw leven in geblazen als woonbuurt
Wed, 26 Jun 2019 13:28:48 +0200

‘IJsselpark’ is het winnende plan voor de tender die de gemeente Capelle aan den IJssel uitschreef voor de herontwikkeling van ’s-Gravenweteringpark, een voormalige schoollocatie. In totaal komen er circa 60 woningen. 

Enschede - Losser
Dinkelland

Borne - Haaksbergen
Hof van Twente

Almelo - Hengelo