• Register makelaars- Taxateurs

  • Register makelaars- Taxateurs

Aankoopbegeleiding

Deskundigheid en marktkennis zijn sleutelwoorden voor uw eigen erkende aankoopmakelaar.

Een woning aankopen wordt vaak onderschat en niet alleen als het gaat om inzicht en kennis over de staat van de woning. Een aankoopmakelaar weet waar hij over praat, hoe de markt ligt op dat moment en zal daardoor altijd een betere onderhandelingspositie hebben dan uzelf als potentieel koper. Er wordt u veel werk uit handen genomen en het belangrijkste voor uw als consument: “een aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd weer terug”!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Vul ons contactformulier in, of vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Panattoni start met ontwikkeling van 40.000 m2 groot dc in Ridderkerk
Mon, 10 Aug 2020 07:00:59 +0200

Na Roermond, start logistieke ontwikkelaar Panattoni Nederland ook een project in Ridderkerk. Het nieuwe distributiecentrum van circa 40.000 m2 wordt gerealiseerd op een herontwikkelingskavel van 6 hectare aan de Ringdijk. 
Thema Dutch Green Building Week 2020 is 'Made in Holland'
Mon, 10 Aug 2020 11:57:41 +0200

Van 21 september tot en met 25 september vindt de tiende editie van de Dutch Green Building Week plaats. #MadeinHolland is het thema van de week, waarmee Dutch Green Building Council (DGBC) Nederland internationaal op de kaart wil zetten. In verband met de coronacrisis wordt deze jubileumeditie voor een groot gedeelte online georganiseerd, 
'Steeds meer gemeenten voeren zelfbewoningsplicht in'
Mon, 10 Aug 2020 11:47:42 +0200

Een groeiend aantal gemeenten stapt over op de zelfbewoningsplicht, blijkt uit onderzoek van het FD. Hiermee willen gemeenten de lokale huizenmarkt betaalbaarder maken voor starters en mensen met een kleinere beurs. maar sluiten hiermee beleggers uit bij de verkoop van nieuwbouw en verhuur wordt onmogelijk gemaakt. 
Woonforte start groot onderhoud Hof van Alfen
Mon, 10 Aug 2020 11:16:07 +0200

Deze maand start het groot onderhoud voor de 83 huurwoningen in Hof van Alfen. Woonforte gaat het gebouw in Alphen aan den Rijn isoleren en flink opknappen. Op het dak komen zonnepanelen. Het gebouw krijgt een facelift met nieuwe entree, frisse kleur op de kozijnen, nieuwe balkonhekken en nieuwe zonneschermen.

Enschede - Losser
Dinkelland

Borne - Haaksbergen
Hof van Twente

Almelo - Hengelo