• Register makelaars- Taxateurs

  • Register makelaars- Taxateurs

Aankoopbegeleiding

Deskundigheid en marktkennis zijn sleutelwoorden voor uw eigen erkende aankoopmakelaar.

Een woning aankopen wordt vaak onderschat en niet alleen als het gaat om inzicht en kennis over de staat van de woning. Een aankoopmakelaar weet waar hij over praat, hoe de markt ligt op dat moment en zal daardoor altijd een betere onderhandelingspositie hebben dan uzelf als potentieel koper. Er wordt u veel werk uit handen genomen en het belangrijkste voor uw als consument: “een aankoopmakelaar verdient zichzelf altijd weer terug”!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden of vrijblijvend een afspraak maken? Vul ons contactformulier in, of vraag naar de mogelijkheden.

Nieuws

Ontwikkeling van €250 miljoen: logistieke innovatiecampus landt in MRA
Tue, 27 Oct 2020 12:37:38 +0100

De Metropoolregio Amsterdam krijgt de eerste Europese campus voor innovatie in stadslogistiek. De City Logistics Innovation Campus, kortweg CLIC, zal gerealiseerd worden op een 120.000 vierkante meter groot gebied op bedrijventerrein Lijndenhof in de gemeente Haarlemmermeer. Het gaat om een totale ontwikkeling van ruim €250 miljoen.
5.500 m² bedrijfsruimte verhuurd in Haarlemse Waardepolder
Tue, 27 Oct 2020 14:59:20 +0100

Een particuliere belegger heeft onlangs 5.500 m² bedrijfsruimte verhuurd aan de Conradweg in Haarlem. Eén van de huurders is de Veiligheidsregio Kennemerland. Zij huren hier een locatie voor een nieuwe corona teststraat, aangezien het in de huidige Haarlemse teststraat te koud zal zijn om te werken tijdens de winterperiode.
165 woningen op plek van oude postkantoor in Hoofddorp
Tue, 27 Oct 2020 13:57:43 +0100

Gemeente Haarlemmermeer tekende deze week een overeenkomst met de ontwikkelaar RE:BORN, die de locatie van het oude postkantoor op de hoek van de Kruisweg en de Nieuweweg onder handen gaat nemen. Het is de bedoeling dat hier ongeveer 165 appartementen komen met op de begane grond ruimte voor winkels en horeca.
Utrecht wil nieuw en duurzaam bedrijvenpark realiseren
Tue, 27 Oct 2020 13:53:38 +0100

Gemeente Utrecht ontwikkelt een nieuw bedrijvenpark in Strijkviertel, om in de grote behoefte aan meer werkgelegenheid in de stad te voorzien. Het terrein voor kleinschalige maakbedrijven moet groen, duurzaam en circulair worden en is gericht op kleinschalige maakbedrijven. 

Enschede - Losser
Dinkelland

Borne - Haaksbergen
Hof van Twente

Almelo - Hengelo